Traing in Bewustzijn

Voor een Makkelijk, licht en vreugdevol leven

Awakening your Light Body Meditatie Jaartraining

Ben jij toe aan het herschikken van je leven? Weet jij al een tijd dat het ook anders zou kunnen, maar zoek je nog de weg ernaar toe? Dan is het pad van het ontwaken van je Lichtlichaam iets voor jou.

Aan de hand van diepgaande transformerende geleidemeditaties ​wordt je mee op reis genomen in jezelf.
Dit is geen gewone meditatie cursus, je zal wel de gebruikelijke resultaten van mediteren ervaren, zoals meer innerlijke rust en meer ontspanning.  Maar deze cursus gaat vele malen dieper en ruimt daardoor zo heerlijk van alles op in jezelf en daardoor ook in je leven.​

In de de cursus wordt je Lichtlichaam geactiveerd en verschillende centra waaruit dit is opgebouwd en je krijgt ook geleidemeditaties en tools om blokkades en ballast in je persoonlijkheid, je denken, je emoties en je leven op te ruimen en in stroming, vrij en licht te leven.

Deze mooie training geef ik vanaf 2011, een levensveranderende training die ik met veel plezier weer doorgeef!

Module 1: 2 en 22 februari 2023

Module 2: 8 en 22 maart 2023

We bepalen met elkaar wanneer we verder gaan met de volgende module.

​Elke bijeenkomst duurt 2 1/2 uur, per module komen we 2 avonden bij elkaar met tussenpozen van een paar weken bij elkaar.

Introductiemeditatie om te voelen of je een JA voelt van binnen om op reis te gaan in jezelf met deze mooie cursus:

Introductiemeditatie met klanken, in deze meditatie wordt je meegenomen op reis in jezelf en krijg je een aantal klanken te horen die resoneren met energie centra in jezelf, sta er oordeelloos in en voel wat het met je doet:

Podcast met uitleg over deze cursus:

Deze cursus brengt je vooral een herschikking van je leven op alle levels, volledig afgestemd op meer Licht, Liefde en leven vanuit jezelf!

Herken jij jezelf hierin?

Ik wil zo graag een versnelde groei, ik voel dat het mijn tijd is om echt uit oude patronen te komen.  
Ik merk al een tijdje aan mezelf dat ik er nu echt klaar voor ben om er doorheen te komen.

Ik voel dat ik echt vanuit mijn ware essentie wil leven en dat ik nu echt mag gaan loslaten wat daar niet bij hoort. 
Ik ben bekend met het principe dat ik niet mijn denken ben, maar toch lukt het niet altijd om echt naar mijn ware essentie te luisteren. 

Ik ben op zoek naar inspiratie, die innerlijke stem die mij altijd de weg kan wijzen.
Soms zit er nog wat ruis op de lijn en ik zou zo graag meer handvatten willen krijgen om echt naar mezelf te kunnen gaan luisteren. 

Ik ben gevoelig voor energie, mijn gevoeligheid is nu niet altijd mijn kracht. 
Ik zou graag willen leren hoe ik mijn sensitiviteit in kan zetten om mezelf zuiver te houden en om in mijn kracht te staan in mijn leven. 

Ik voel dat ik bepaalde stappen moet gaan zetten, maar twijfel nog, of ik blijf hangen in zaken. 
Ik wil echt gaan voelen van binnen welke stappen ik moet zetten in mijn leven, ik wil duidelijker een pad voor me zien dat ik kan gaan zodat ik echt verder kan komen. Ik wil leren om mijn eigen leven vorm te geven. 

In relaties kan ik soms vastlopen, ik weet niet goed hoe ik ze liefdevoller en sprankelender kan ervaren zonder dat ik me erin verlies. 
Het zou zo fijn zijn als ik helemaal mezelf kan zijn, open en liefdevol zonder dat ik mezelf kwijtraak.

Als je het pad van de Light Body op gaat word je stap voor stap aan de hand meegenomen door verschillende lagen in jezelf. Op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

 

Je krijgt tools die je helpen om beter met je gevoeligheid om te gaan, om delen in jezelf die vastzaten te laten groeien, om neutraal te blijven in plaats van te verzanden in emoties, je leert hoe je heldere inspiratie krijgt en nog heel veel meer. Daarnaast ga je verschillende energiecentra in jezelf bewust leren waarnemen en voelen, je gaat steeds bewuster worden van je hoger zelf (of wijze zelf, het Licht, je gidsen of hoe je het wilt noemen) dit helpt je stabiel te blijven en echt van binnen uit te leven.

Het werkt heel makkelijk, je beluistert thuis 3 tot 4 keer per week een geleidemeditatie waarin je mee op reis wordt genomen. Maar het mag natuurlijk ook vaker. Daarnaast kom je naar de meditatie bijeenkomsten van jouw groep. Het gehele traject is op een gedegen en zorgvuldige manier opgebouwd om jou te helpen om makkelijker, vrijer en vloeiender vanuit je werkelijke zelf te leven. 


Als je het pad van de Light Body opgaat krijg je daar zoveel ongekende mogelijkheden voor terug!
 

Ik voel me stromend en vrij. Als er nu dingen gebeuren in mijn leven dan raakt het me amper meer. En als het me al raakt dan weet ik nu hoe ik net zo makkelijk weer in stroming kan zijn.

Ik ben moeiteloos in contact met mijn hoger zelf. Ik voel me zelfs gesteund door Lichtwezens van een heel hoog en zuiver niveau. Dit steunt mij enorm en helpt me mezelf te blijven en bij mezelf te blijven.

Ik voel me creatief en vol inspiratie. Ik weet nu hoe ik mijn energieniveau op een hoog en Licht niveau kan houden. Dit vertaalt zich terug in hoe ik in het leven sta.

Ik weet dat ik hier met een reden ben. Mijn levensmissie is mij helder aan het worden of heb ik zelfs al helemaal helder. Ik voel, weet en herinner wie ik werkelijk ben en welke stappen ik kan nemen.

Ik weet nu echt wat bij me past. Ik kan loslaten wat me verzwaart en kiezen voor een Licht en vreugdevol leven. Ik weet nu echt hoe ik dat kan doen!

Je kunt verschillende Light Body cursussen volgen.  Als je van binnen die JA voelt dan kun je beginnen met de eerste module van de cursus: "Awakening your Light Body". 
Neem gerust contact met me op voor meer informatie. Deze cursus start begin 2019 in overleg cursisten!


De Awakening your Light Body meditatie cursus is een intense cursus die je stap voor stap meeneemt op een wonderlijke, schitterende reis door jezelf.

Je zult zoveel oneindige mogelijkheden ontdekken, inzichten krijgen en vooral een enorme rust en verruiming gaan ervaren.

Om alle 6 de modules te doorlopen en integreren nemen we ongeveer een jaar de tijd.

Door je Lichtlichaam te leren kennen en te activeren zal je volledig vanuit je Ziel kunnen leven. Het zal je zoveel mogelijkheden bieden!

Wat is je Light Body, je Lichtlichaam?

Je Light Body is een samenstelling van energielichamen die bestaan uit verfijnde en subtiele, zeer krachtige energieën. Je hebt zeven energielichamen en drie lichtlichamen, in totaal 10 Light Body centra die we gaan activeren, onderzoeken en verkennen. Deze energielichamen zijn anders dan de chakra’s en auralagen waar je misschien wel eens van hebt gehoord.

Als je je lichtlichaam ontwaakt zul je leren hoe je minder harmonieuze energieën kunt veranderen in energieën waar je wel mee om kunt gaan en je zult ervaren hoe je je leven op een hoger plan kunt krijgen. Je zult merken dat je innerlijke kracht groter wordt, dat je minder beïnvloedbaar bent door je emoties, dat je beter bij jezelf kunt blijven, dat je oude blokkades en vastzittende emoties vanzelf zullen oplossen of transformeren.

Door middel van de Light Body worden je gedachten helder en licht, je komt in contact met je diepste zijn. Door deze staat van zijn zul je merken dat je andere staten van bewust zijn zult ervaren waardoor je andere keuzes zult maken in je leven. Je zult steeds meer de keuzes kunnen maken die bijdragen aan jouw geluk en aan een lichter en vloeiender leven voor jou.

Voor wie
De cursus is geschikt voor mensen die voelen en innerlijk weten dat ze toe zijn aan een volgen stap op hun pad van spirituele groei!

Om te bepalen of je toe bent aan het volgen van het pad van de Light Body kun je jezelf de volgende vragen stellen:

Om te bepalen of je er aan toe bent om het pad de Awakening Your Light Body te gaan volgen kun je jezelf ook de volgende vragen stellen:

 1. Ben je al een tijdje op een pad van spirituele groei en ontwikkeling? Ben je klaar voor verandering, voor een pad met versnelde groei en ontwikkeling?
 2. Heb je interesse in het ervaren van diverse bewustzijnslagen en wil je van daar uit ook letterlijk vorm geven?
 3. Is het vinden van en het expressie geven aan je levensdoel vanuit jouw Innerlijke Licht belangrijk voor je? Maakt creativiteit daar een wezenlijk onderdeel van uit?
 4. Sta je open voor het nieuwe? Ben je bereid om datgene los te laten wat niet meer bij je past? Ben je bereid om datgene te creëren dat wel bij jou past?
 5. Vertrouw je op je innerlijke stem, impulsen en handel je hier ook naar? Zou je hier in willen groeien?
 6. Geloof jij dat je je eigen werkelijkheid creëert?
 7. Ben je er bewust van dat je een Hoger Zelf hebt en een Ziel? Voel je je aangetrokken tot zaken zoals meditatie, channeling, energiewerk en het ontwikkelen van je bewustzijn?
 8. Is spirituele groei belangrijk voor je en ben je bereid om er elke week tijd en energie aan te besteden?
 9. Ontvang je nu impulsen om nieuwe dingen in je leven toe te laten en dat het nu tijd is om hier aandacht aan te gaan besteden?
 10. Heb je geleerd om met emotionele zaken om te gaan die zich voordoen als je je je spiritueel ontwikkelt? Zoek je naar het positieve in elke situatie?
 11. Ben je gevoelig voor energie? Wil je leren over subtiele energieën en hoe je er mee kunt werken in je dagelijkse leven en ook ten aanzien van je creativiteit kunt leren inzetten, zodat het een kracht is?
 12. Geloof jij dat je recht hebt op een bijzonder, vreugdevol, sprankelend, overvloedig leven? Voel je ook dat het creatieve soms een innerlijke noodzaak of verlangen is?
 13. Ben je op zoek naar je eigen authentieke vrije spoor in jouw creatieve werk? Voel je de behoefte om je bestaande werk te doorbreken maar weet je niet hoe?

 Als je vrijwel alle vragen met Ja beantwoord, ben je er klaar voor om het schitterende pad op te gaan dat de cursus Awakening Your Light Body je biedt.

Hoe werkt het

Ik ben een gecertificeerde Awakening your Light Body docent, erkend door www.luminessence.com, Deze training is door Duane Packer en Sanaya Roman zorgvuldig samengesteld samen met hun gidsen Orin en Daben. Het doorgeven van deze training gebeurt door middel van channelen, dat betekent dat ik me afstem op een hoog, Licht en Liefdevol bewustzijn en de meditaties van daaruit doorgeef. Ik ken de thema's, maar de meditaties zijn altijd weer anders en afgestemd op de groep, je zal je herkennen in wat er voor je doorkomt, dat maakt deze training zo uniek!

De meditaties van de avonden zelf zijn dus afgestemd op jou, life ingesproken door mij en krijg je nagestuurd. Dat zijn per module ongeveer 5 of 6 meditaties.

Je krijgt per module ook nog 12 geleidemeditaties als MP3 met schitterende reizen, deze meditaties zijn ingesproken en gechanneld door Pauline Plokhooij van www.sirion.nu. Een meditatie duurt gemiddeld 20 a 30 minuten. En je krijgt per module een Awakening your Light body boekje met uitleg en werkbladen over de centra en lichtlichamen en de verschillende mogelijkheden. Je gaat thuis aan de slag met het beluisteren van de meditaties. Je kan een paar keer per week tot dagelijks meditaties beluisteren, wat je zelf prettig vindt.

Als bonus krijg je van mij begeleiding per email voor als je vragen hebt of je ervaringen wilt delen. Gedurende de cursus houd ik je in het hoogste Licht zodat je makkelijker kunt groeien en de vaardigheden en de energieën van je Lichtlichaam je eigen kan maken.

Content for class "clearfloat" Goes Here

Module 1 - Je basis van kracht opbouwen

Je activeert 3 energiecentra die zullen zorgen voor een stevige basis. Je zult merken dat dit doorwerkt in je leven. Je ervaart vrede, rust en je zult veel minder reageren op je omgeving. Je innerlijk kind krijgt aandacht en de kans om uit oude patronen te stappen. Je gaat werken met het harmoniseren en integreren van je deelpersoonlijkheden. Zo leg je een mooie stevige basis om verder te groeien.

Module 2 – Je hartcentrum openen 

In deze module open je het centrum rondom je hart. Dit centrum zorgt voor stroming in je leven en vergroot de liefde, de compassie en vergeving voor jezelf en voor anderen. Je gaat je innerlijke heler activeren en je leert een helende ruimte creëren om anderen te helen.

Module 3 – De hogere energiecentra activeren

In deze module leer je je hogere energiecentra te activeren. Je verbindt je met je hogere zelf om zo creatieve inzichten te ontvangen over jezelf en je leven. Je krijgt rust in je gedachtestroom. Je persoonlijkheid kan transformeren en zich verder aanpassen aan alle nieuwe vaardigheden die je in module 1 en 2 eigen hebt gemaakt. Je treedt in de leegte en krijgt toegang om te reizen naar vorige levens.

Module 4 – afstemming en harmonisatie

In deze module word je je steeds meer en meer bewust van de subtiele oneindig verfijnde lichte en liefdevolle energieën in en om je heen. Je stemt je fysieke, mentale en emotionele lichaam steeds verfijnder op elkaar af. Dit heeft zijn effect op jouw leven en je relaties, je voelt de oneindige overvloed die er is voor jou. Je maakt steeds bewuster contact met jouw kring van lichtwezens. Het licht en de verruiming krijgen nog meer kans zich te manifesteren in jouw leven.

Module 5 – Je lichtlichaam activeren

In de eerste 4 modules ben je bewust geworden van je 7 energiecentra. In module 5 activeer je de eerste twee lichtlichamen. Als je in deze meditaties bent, ervaar je een gelukzalig gevoel. Licht, liefde en een enorme verfijning en verruiming. Je krijgt zoveel inzicht in wie je werkelijk bent en ook over de situaties in je leven. Je levensdoel wordt je helder. Je gaat verder onderzoeken hoe energietransmissie werkt.

Module 6 – Een bron van licht zijn

In deze module activeer je het derde lichtlichaam. Dit lichtlichaam laat je ervaren dat alles een is. Via dit centrum sta je direct in contact met het hoogste en lichtste licht. Je zult de wereld vanuit een heel ander perspectief gaan zien en je persoonlijkheid kan groeien en transformeren op een manier die werkelijk past bij wie je werkelijk bent in je diepste zuiverste essentie. Je zult enorme verruiming ervaren. Deze prachtige energieën zullen zich vertalen in je leven, in je relaties en je activiteiten.

 

Je bijdrage per module is 195 euro inclusief 21% BTW. Een module herhalen kost 65 euro. Sommige zorgverzekeraars vergoeden meditatiecursussen. Je kunt per module beslissen of je verder gaat.

Je krijgt de meditaties en het werkboekje mee voor thuis, thuis ga je er verder mee aan de slag. Tussendoor kun je me mailen met vragen of om je verhaal te delen. Zo gaan we stap voor stap met elkaar door alle vaardigheden heen.

Waar

Tintestein, Strypsedijk 48 Tinte

Neem contact met me op als je geïnteresseerd bent. Ja kan altijd even kennis komen maken met mij in mijn praktijk.

Nog even op een rij wat je krijgt per module:

 • Per module: twee bijeenkomsten van 2 1/2 uur (in totaal dus 12 bijeenkomsten) 

 • Per module: 5 a 6 live opgenomen gechannelde meditaties van de bijeenkomsten als MP3 (in totaal ruim 30 meditaties) afgestemd op jou.

 • Per module: 12 geleidemeditaties voor thuis als MP3 (in totaal 72 meditaties).

 • Per module: Een helder geschreven werkboek, geillustreerd met tekeningen en met werkbladen (in totaal 6 werkboeken) 

 • Je wordt als cursist door mij in het hoogste licht gehouden, ervaringen en vragen mag je altijd met me  delen per mail.

Bianca zegt: Deze mooie jaartraining heb ik bijna afgerond. Er is sindsdien zoveel veranderd in mijn leven. Er is zoveel meer gaan stromen. En de meditaties zijn echt een rustpunt in mijn dag. Als je leven zich maar voorthaast, je meer van je eigen authentieke zelf wilt ontdekken, raad ik deze awakening van harte aan.
Dank je Roos Plagge ❤️

Nathalie Tichelaar-Timmermans (29) zegt: 
Ik ben begonnen met de Awakening Your Light Body cursus omdat ik mijzelf al een tijd ontzettend onrustig voelde. Ik had last van hyperventilatie en paniekaanvallen en zat niet lekker in mijn vel. Om alles weer op de rit te krijgen ben ik een tijd thuis gebleven en heb ik bij Roos hulp gevonden via de coaching. Ik vond mijzelf altijd erg nuchter en had nog nooit gemediteerd. Ik kon daar nooit rust voor vinden. Maar door de coaching die ik bij Roos volgde kwam ik in aanraking met mediteren om de rust in mijzelf te vinden. In het begin stond ik hier wat sceptisch tegenover en duurde het even voordat alles een plekje kreeg. Maar er kwam een moment dat ik me al zoveel beter voelde dan voorheen.
Hierdoor werd ik nieuwsgierig naar de Awakening Your Light Body cursus en ben ik deze gaan volgen.
In het begin van de cursus was ik erg aan het stoeien met wat ik nou voelde, deed ik het wel goed? Waarom voel ik bepaalde dingen niet en zij wel? Hoe werkt dit nou precies?
Maar ik ben doorgegaan en merkte dat ik zelf steeds meer in balans kwam. Ik voelde me steeds meer gelukkiger worden. Ik kon weer volop genieten van kleine dingen, ik vond rust, ik luisterde meer naar mijn gevoel, dingen die me voorheen uit balans konden halen deden me niet meer zo veel.
Ook merkte ik dat ik mensen of bepaalde zaken (beter) kon accepteren.
Halverwege de cursus merkte ik dat er meer op mijn pad kwam. Dingen waaraan ik dacht gebeurde vaak ook (positief) of er gebeurde dingen die echt bij mij paste en dat ik geen toeval meer kon noemen. De ene keer lukte het mediteren beter dan de andere keer of voelde ik juist meer of minder, maar heel subtiel merkte ik na de meditaties toch verandering.
En tuurlijk voel ik mij echt niet elke dag waanzinnig goed, maar de momenten dat ik mijzelf wat minder voel zijn er nog heel weinig. Als ik mij dan wat minder voel en de energie weer laat stromen, helpt mij dat.

Ik ben na deze cursus (en coaching) zo positief verandert, dat ik haast een ander persoon ben geworden! Ik leef nu echt vanuit mijn gevoel en voel ook dingen aan die ik voorheen negeerde. Ik voel me veel oprechter en socialer. Om mij heen krijg ik ook positieve reacties.

Ik kan het iedereen aanraden om deze weg in te slaan! En je hoeft alleen maar te mediteren en het gebeurt vanzelf.....

Rebekka van der Poel

 

Rebekka van der Poel zegt: 
Dit heeft de cursus bij mij in werking gezet: 
We zijn immens, oneindig groots met mega potentieel. Vol licht en liefde! De beperking begint letterlijk als we ons in een lichaam bevinden, we perken het in, maken het klein, voelen niet dat ons ZIJN zoveel verder reikt dan ons lichaam. Daar doen we nog een schepje bovenop, de gedachtes perken we ook in, dit hoort wel en dat hoort niet. Zus en zo hoor je je te gedragen, anders val je buiten de boot en ontvang je geen liefde, beperkende liefde dus. Zo houden we dat netjes in stand, wordt van generatie op generatie overgebracht. De enkeling die anders durft te beweren wordt voor gek verklaard en zonodig gestraft. We zijn bang geworden voor onze eigen grootsheid, het kleine is veiliger, geeft ons houvast en zekerheid tot acceptatie. 
LEEF JE GROOTSTE ZELF en voel de bevrijding van de verruiming!

Esther de Visser

Esther de Visser zegt:
Ik moet even vertellen hoe blij ik ben!
En dankbaar voor alles, en voor jou dat jij dit mooie werk doet en uitdraagt.
Ik zit in zo'n positieve flow en voel dat ik steeds meer in verbinding met mezelf kom. Ik heb gisteren oa het boek Soul Love van Sanaya binnen gekregen en daar staan precies dingen in waar ik vragen over had. Ben er gewoon nu heel erg gelukkig mee dat ik dit zo aan t ontwikkelen ben stapje voor stapje. En dat wil ik graag even aan je vertellen NU :)
En weet je wat het mooie is aan het ontwikkelen van dit alles, dat ik het nier meer hoef kwijt te raken, dit blijft bij mij, wat er ook gebeurt. Ik ben er nu steeds weer ontroerd van.. :)

Arno zegt: De lightbody meditaties voelen direct heel vertrouwd. De stroming van de energie is sterk in mijn ervaring. Daarnaast merk ik dat zeker in de eerste module versneld "issues" opgeruimd worden die een doorstroming van de energieen blokkeren. Ook hiervoor zijn de tools in de cursus aanwezig om je innerlijk kind te helen, deelpersoonlijkheden op te ruimen etc. Het voelt als een natuurlijk proces. Het kost me ook geen moeite om iedere dag ongeveer een half uur meditatietijd vrij te maken om even tot jezelf te komen en te ervaren wat deze energieën voor je doen. De cursusochtenden met de groep zorgen voor een extra verdieping omdat deze energieën dan "anders" zijn. De ochtenden komen ook precies op tijd :-) En zorgen voor mij voor een extra boost door het delen van ervaringen. Wat betreft de integratie in mijn leven valt mij op dat ik bijna nergens meer door uit balans te brengen ben, zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Kan goed bij mezelf blijven en issues, als die er al zijn, in de energie op te laten gaan zodat ze zich niet vast zetten. Bewust toepassen in situaties heb ik nog niet echt gedaan wel ervaar ik een algemeen gevoel van rust en "weten" om het in woorden uit te drukken.

Nancy de Zwart

Nancy de Zwart, Light Body: Awakening your Light Body (nu in module 3)
Het mediteren gaat zo fijn. Het geeft me echt houvast en in de praktijk merk ik dat ik veel minder denk voor anderen. Ik kan beter bij mezelf blijven, ik heb meer zelfvertrouwen, ook door alle gebeurtenissen natuurlijk. Ik kan meer onderscheid maken tussen wat nu echt belangrijk is en wat niet. Mensen nog meer begrijpen en in hun waarde laten. Ik kan inzien dat alles wat is gebeurd voor mijn hoogste goed was en voel me dankbaar voor mijn gevoeligheid. Daardoor kan ik met verf verbeelden wat ik voel. Ik ben me meer bewust van de universele liefde voor alles en iedereen en voel me daar een onderdeel van. De uitdagingen blijven wel maar alles voelt gewoon anders.

Marja Eikelkamp

Marja Eikelkamp zegt:

Aan het begin: Lieve meelezers wij zijn pas begonnen met de awakening your Light body. En op dit moment is het heerlijk . Ik heb al steun bij momenten van spanning. Onzekerheid of wat dan ook . Dan denk ik bewust aan de energiecentra, ik denk bewust aan de stroming en geleid het dan verder . Ik voel mij er goed bij . Ik ben mij er bewust van dat er dingen veranderen . En die verandering uit zich in liefde . In loslaten. In een rust die ik ervaar . Iets waar ik heel veel van geniet de rust en energie draag ik over op andere mensen . Te denken valt aan mijn zus die ik gisteren in mijn meditatie mee nam, die ik mee nam In het licht . Allemaal heel bijzonder . Iets wat ik een ander zeer kan aanraden. Veel liefs allemaal

Na afloop van 6 modules: Zelf hebben wij de awakening your light body afgerond en het is echt een aanrader als je stabieler in je schoenen wilt staan . Bij vreugde en verdriet . Als je meer en meer een ander in jouw licht kan mee nemen . Zou ik zeggen . .ga het doen . Je wordt er zoveel rijker van .. Veel liefs van marja

Anne

Anne zegt: Ook ik heb de Light Body cursus met heel veel genot, plezier en verwondering gedaan. Ik ben de cursus vrij blanco ingegaan, ik vond het best moeilijk mij een voorstelling te maken van hetgeen erover werd verteld, maar ondanks dit feit voelde ik mij er toch door aangetrokken. Tijdens de cursus zelf, gedurende de meditaties, gebeurde er zoveel bijzondere dingen, ik heb bepaalde zaken, die al lang speelde, kunnen opruimen, mooie dingen mogen aanschouwen en heerlijke energieen mogen voelen stromen. 
Buiten de cursus merk je dat er bepaalde zaken in je dagelijks leven ook veranderen, het wordt allemaal wat ''makkelijker'' een hoop balast doet er niet meer zo toe en de omgang met emoties en anderen wordt vrijer, minder oordelend en veroordelend. 
Het prettige is ook dat je de meditaties mee krijgt op MP3 zodat je er thuis wanneer je de behoefte voelt ernaar kunt luisteren. Als mens ben ik zachter, opener en wijzer van deze cursus geworden, zowel voor mijzelf als voor anderen. De cursus betekent voor mij onder meer "Thuiskomen bij mezelf" en dat is iets waar ik gelukkig van wordt en altijd naar verlang. Ik ben er nog steeds zo dankbaar voor dat dit op mijn pad is gekomen! www.thuiskomen.net

Anoniem: Awakening your Light Body (nu in module 3)

Ondanks dat we het erg druk hebben met ons dagelijkse leven en ik weinig tijd heb om te mediteren, merk ik toch dat er wat veranderd is in mijn leven. Ik merk dat situaties me minder raken, ik word minder snel beïnvloed door negatieve gebeurtenissen om me heen. Het is me nu al een paar keer opgevallen…

Anoniem zegt: Hoi lieve Roos, wat kan het leven ineens een stuk lichter en stralender aanvoelen! Mijn opvatting over liefde is erg veranderd. Voor mij heeft liefde nu alles met mezelf te maken. Nu ik meer mezelf waardeer, zachter ben voor mezelf en meer voor mezelf opkom kan ik anderen ook oprechter en onvoorwaardelijker liefhebben zonder afhankelijk van hun gedrag te zijn. Een grote stap vooruit is dit voor mij. En het voelt zo zeker, veilig, rustig en energiek. Die stap heb ik zo snel kunnen maken, mede door de Light Body, dat weet ik zeker! Dus, hartstikke bedankt hiervoor!

Anoniem zegt: Bijzonder het pad dat we volgen, ik bedacht me vanmorgen dat ik eigenlijk pas sinds kort simpelweg kan genieten. Helemaal in het moment zijn en daar zo ontzettend gelukkig van worden! Heel bijzonder en iets om dankbaar voor te zijn, dit is door de Light Body ea cursussen hierin wel in een stroom versnelling gekomen.

Deze 6 modules zijn al een compleet programma die je leven voor altijd zullen veranderen!​

Wil je nog verder groeien dan kan je bij mij ook de volgende cursussen volgen:​

Self Exciting, duur 1 jaar​

Peace, Living your Life Purpose, duur 1 jaar​

Radiance, Filling in the frequencies, 6 modules van elk een half jaar, los te volgen​

 

Ben je benieuwd en wil je gratis een introductie meditatie ervaren? Op de pagina met gratis Geleidemditaties heb ik hem voor je geplaatst, scrol even naar beneden. Daar staan ook nog andere gechannelde Lichtmeditaties. Klik hier