Traing in Bewustzijn

Voor een Makkelijk, licht en vreugdevol leven

7 vaardigheden om bij jezelf te blijven

Het meest uitgebreide en complete programma dat er bestaat
voor een makkelijk vrij en gelukkig leven!
Een training voor thuis boordevol instructievideo's, oefeningen,
uitleg, werkboekjes en geleidemeditaties!
Je wordt op een gedegen manier begeleid in het tempo
dat bij jou past, waardoor je het echt integreert.

Deze training heb ik van 2006 tot en met 2013 life gegeven in mijn eigen klantenkring. Ik heb hem ooit zelf ontwikkeld en door de jaren heen de vaardigheden, uitleg en opbouw steeds verder aangescherpt. Toen ik de training life gaf duurde deze training een tot anderhalf jaar om door alle stof heen te komen. Heel veel mensen heb ik er verder mee kunnen helpen en er werd ook altijd enthousiast op gereageerd.

In 2015 heb ik besloten de training met alle meditaties en uitgebreide werkboeken online aan te bieden ondersteund met video's omdat ik niet wilde dat deze krachtige training verloren zou gaan.


Er zijn 2 mogelijkheden om deze training te volgen:

keuze 1: je betaalt de training in 1 x, dat is 297 euro, je krijgt alle materialen in 1 x. Je mag me mailen met je ervaringen over de training. Toen ik hem life gaf was de prijs 3 x meer!
keuze 2: je betaalt 1 module per keer, dat is 50 euro. Je mag me mailen met je ervaringen over de training. Jij geeft aan wanneer je klaar bent voor de volgende module.

Als je ook graag life in groepsverband wilt meedoen en leren, dan kan dat, ik geef geregeld losse thema-avonden. Daar worden vergelijkbare of andere thema's behandeld altijd gericht op persoonlijke en spirituele ontwikkeling.​

Wanneer je deze vaardigheden beheerst raak je jezelf niet meer kwijt
en kun je in alle vrijheid en op een ontspannen manier je leven leven, volledig vanuit Jezelf!

'Niet hetgeen je overkomt, maar je vaardigheden,
je weerstand en je overtuigingen bepalen hoe je je voelt’

Je krijgt vaardigheden op energie niveau, op emotioneel niveau en op mentaal niveau. Juist door deze combinatie werkt het ijzersterk.

De vaardigheden zijn makkelijker dan je dacht, eenvoudig toe te passen en als je ze kent en hebt doorvoeld kun je ze in je dagelijks leven meteen toepassen. 

Op een heldere manier word je stap voor stap door mij meegenomen op reis waarbij je steeds bewuster zal worden, hierdoor wordt je leven lichter en zal je meer ruimte en vrijheid gaan ervaren. Je wordt niet meer beïnvloed door je omgeving, je denken of je emoties. Je voelt je sterk en beschermd, zo leef je volledig vanuit jezelf. Verstrikkingen in lastige situaties zijn verleden tijd.

Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat deze vaardigheden werken. Sinds 10 jaar heb ik deze vaardigheden aan zeer veel mensen doorgegeven door middel van life training. Sinds 1992 begeleid ik mensen op hun levenspad.

Ga je mee op reis?

Herken jij de volgende gedachten en gevoelens?

Ik ben toe aan groei en doorbraak.
Ik wil mezelf, mijn gedachten, gevoelens en wie ik werkelijk ben beter leren kennen en begrijpen. Ik wil beter snappen waarom ik op een bepaalde manier reageer. Ik zou meer controle willen krijgen over mezelf zodat ik niet verdwaal in het denken of emoties. Ik wil die pijn niet meer hoeven voelen. Ik wil niet meer verstrikt raken.​

Ik voel te weinig contact met mezelf.​
Ik ga makkelijk weg bij mezelf en ben meer bezig met de mensen en situaties om me heen dan met mezelf.

​Mijn relaties verdiepen zich niet zoals ik het eigenlijk zou willen.
Ik ben me steeds meer bewust van anderen dan van mezelf, ik raak steeds mezelf kwijt.​

Ik heb maar weinig energie.
Het voelt alsof mijn energie wegsijpelt. Daardoor kom ik niet tot een doel en kan ik geen focus houden voor mezelf, ik weet niet meer waar ik moet beginnen.​

Ik voel zoveel, ik weet niet hoe ik me moet afsluiten voor al die indrukken.
Ik heb last van mijn gevoeligheid en zou dit wel als mijn kracht willen gaan ervaren in plaats van mijn zwakte.

Het kan ook anders, je kunt zeker in het leven staan, met de juiste
vaardigheden en instelling kan het ook Makkelijk en Licht.

Ik bied je een duidelijk pad, een pad waarin je stap voor stap vaardigheden eigen gaat maken. Ik garandeer je dat deze vaardigheden je zullen helpen om jezelf zo goed te leren kennen, zo bewust te worden van jezelf en wie je bent dat je bij jezelf kunt blijven. Zodat je direct gaat herkennen wanneer je jezelf kwijt raakt en vooral ook hoe je weer heel dicht bij jezelf kan komen.

Gedachten en gevoelens die je zult hebben na het integreren van de vaardigheden zijn….

Ik voel het verschil tussen emotie en gevoel. 
Ik kan mijn emoties makkelijk laten afvloeien zonder dat ik er in blijf hangen, mijn angst, verdriet, boosheid of onrust heeft geen grip meer op mij. 
Ik voel me vrij, ik zit niet meer vast, maar kan nu kiezen hoe ik me voel.

Ik kom meer aan mezelf toe.
Ik weet nu hoe ik dat kan waarmaken voor mezelf. En ik weet nu welke stappen ik heb te zetten. Ik voel nu heel duidelijk mijn innerlijk kompas. 

Ik weet nu hoe ik bij mezelf moet blijven. 
Er is echt ruimte gekomen. Ik weet nu ook wat ik tegen mezelf kan zeggen om te zorgen dat ik in mijn kracht blijf. Ik heb veel meer en veel beter contact met anderen. Mijn relaties zijn verbeterd en lopen makkelijker. En de relaties waar ik me niet fijn bij voel raken me niet meer. Ik kan mezelf beschermen. 

Ik voel me fit en energiek. 
Ik kan nu beter omgaan met mijn energie en weet de balans te houden.

Mijn blinde vlekken zijn me helder geworden waardoor ik echt ontspannen en zonder stress leef. 
Ik begrijp mezelf en mijn reacties nu veel beter. 

Er is rust.
Ik ben niet meer op zoek. Ik heb gevonden wat ik zocht, mezelf!

Roos Plagge

 

Als je dit pad met mij bewandelt zal je je al snel Lichter,

Bewuster en Vrijer gaan voelen!

Deze vaardigheden leer je en integreer je voor de rest van je leven. Het zijn vaardigheden die je kunt blijven herhalen en herhalen waardoor ze je steeds meer eigen worden.

Vaardigheid 1: Bewust zijn van jezelf.

Als je Bewust kunt Zijn dan blijf je bij jezelf, als je bij jezelf kunt zijn sta je in contact met je werkelijke zelf. Binnen in jou is alles aanwezig. Ik help je sluiers op te ruimen en te herinneren wie je werkelijk bent. Zo kom je in contact met je intuïtie, je eigen intuïtie is je beste gids. Als je bewust bent, dan doorzie je oude patronen en ontstaat er een vrije keuze. Bewust worden begint met naar je gevoel te gaan.

Wat leer je:
Je leert steeds bewuster te worden van jezelf, hoe bewuster je wordt, hoe lichter alles wordt. Je leert hoe je dit kunt doen. Je krijgt oefeningen om dit te doen en geleidemeditaties waar je aan de hand wordt meegenomen zodat je kunt ervaren hoe het werkt.

Vaardigheid 2: Omgaan met gedachten en het denken.

Als je om kunt gaan met je gedachten en het denken dan ervaar je rust, innerlijke stilte en ruimte.

Wat leer je:
Je leert je gedachten te kalmeren en niet mee te gaan met het verhaal. Je krijgt oefeningen hoe je uit gedachten kunt blijven en geleidemeditaties om dit te doorvoelen.

Vaardigheid 3: Omgaan met emoties.

Als je om kunt gaan met emoties zorgt dat ervoor dat je vrij en open blijft en blijf je niet meer hangen in bepaalde blokkades.

Wat leer je:
Je leert uit emoties te blijven en als je ze krijgt er niet in te blijven hangen. Je leert emotionele blokkades op te lossen. Je krijgt oefeningen om bewuster te worden hoe emoties werken. En natuurlijk geleidemeditaties waarin je stap voor stap meegenomen wordt om emoties op te ruimen.

Vaardigheid 4: In het NU zijn en meegaan met de flow van het leven zonder weerstand.

Als je in het hier en nu leeft dan heb je altijd een vertrekpunt van waaruit je keuzes kunt gaan maken. Je versnippert jezelf en je kracht niet meer. Kracht geeft moed tot verandering.
Dit geeft ongekende mogelijkheden. Als je de juiste woorden weet om jezelf te ondersteunen, dan sta je echt helemaal in je kracht.

Wat leer je:
Je leert het leven te leven zoals het komt en bij te sturen waar je bij wilt sturen. Als je je blokkades en weerstanden durft te ervaren krijgen ze ruimte en kunnen er wegen gevonden worden waardoor ze kunnen wegvloeien. Je gaat ontdekken wat je tegen jezelf kan zeggen om ervoor te zorgen dat je meteen in het NU bent en in je kracht staat. Je gaat ontdekken hoe je kan voorkomen dat je je kracht versnippert.

Vaardigheid 5: je ruimte innemen

Ruimte innemen is heel belangrijk om volledig jezelf te kunnen zijn. Door bewust te zijn waar je aandacht is kun je steeds meer gaan leven van binnen naar buiten in plaats van buiten naar binnen. Je aandacht verlegt zich naar leven van je eigen verlangens en passie van het aanpassen of afstemmen op de buitenwereld.

Wat je leert:
Je leert met je aandacht vanuit jezelf in het leven staan in plaats van rond te slingeren in allerlei situaties en je af te laten leiden door anderen. Zo kan je in je eigen waarheid blijven staan en je energie bij jezelf houden in plaats van te versnipperen. Zo sta je jezelf toe om echt te zijn wie je bent, zonder terughoudendheid.

Vaardigheid 6: Eigenliefde en vanuit je hart leven

Vanuit je hart leven is zuiver en oprecht. Door de jaren heen kan daar een sluier over heen gekomen zijn. Deze kan zijn ontstaan door wat je hebt meegemaakt of wat je bent gaan geloven over jezelf, het leven. Misschien kun je jezelf moeilijk vergeven of haal je jezelf onnodig naar beneden.

Wat je leert:
Je leert echt van jezelf te houden. Eigenliefde heeft niets met egoïsme te maken, maar alles met volledig jezelf te mogen zijn. Je gaat aan de slag met vergeven, van jezelf en van anderen zodat je jezelf kunt bevrijden van sluiers en werkelijk kunt gaan loslaten wat je verzwaart. Je gaat blokkades opruimen die je eigenliefde in de weg staan. Liefde en dankbaarheid voelen voor je lichaam opent je hart voor jezelf, ook hiermee ga je aan de slag.

Vaardigheid 7: Bij jezelf blijven en je niet laten triggeren door anderen of situaties.

Je gaat je steeds meer realiseren dat jij degene bent die bepaalt hoe je je voelt en vooral dat je er wat aan kunt doen. Je gaat daar steeds meer de verantwoording voor nemen. Je realiseert je dat je altijd een vrije keuze hebt om vrij te zijn!

Wat je leert:
Je krijgt inzicht in verantwoordelijkheid. Uiteindelijk is je grootste verantwoordelijkheid dat je verantwoording neemt over jezelf, hoe je je voelt, welke keuzes je maakt. Je gaat bewust worden welke mensen of situaties jou uit balans brengen en vooral hoe je je balans kunt bewaren als je hiermee geconfronteerd wordt.

Al deze vaardigheden zijn al in jou aanwezig. 
Je hoeft ze alleen maar weer bewust te worden en wakker te maken.

Nog even op een rijtje wat je krijgt bij de zelftraining "7 vaardigheden om bij jezelf te blijven":

Op vrijdag om de week krijg je per email een link naar een pagina met alle materialen behorende bij een vaardigheid. Je gaat er dan in je eigen tempo mee aan de slag. Je bekijkt de instructievideo, download het bijbehorende PDF werkboek en de geleidemeditaties. Je doet de oefeningen te doen en je gaat in het werkboek lezen. Het is aan te raden om hier wekelijks mee bezig te blijven, maar als je het niet redt, schuif je het gewoon op. De materialen blijven online staan voor je.

De materialen waar je toegang tot krijgt:​

7 uitgebreide instructie video’s met duidelijke uitleg.​

2 tot 3 meditaties als MP3 per vaardigheid, in totaal 17 geleidemeditaties. 

En een oefening ingesproken als MP3.​

7 E-werkboeken met uitleg en extra oefeningen die samen een boek vormen.

light hands
BONUS: Extra begeleiding van mij. 
Als bonus bied ik je aan dat je onbeperkt met mij kan mailen voor als je vragen hebt of iets wilt delen.​

Je zult gaan merken dat dit een van de beste dingen is die je ooit aan jezelf hebt gegeven! 

Veelgestelde vragen:

Hoeveel tijd gaat het me kosten?
Je kunt rekening houden met ongeveer elke dag een half uur tot een uur. Het kan zijn dat je iets leest, iets overdenkt, een oefening doet of een geleidemeditatie beluistert. Het integreren van de vaardigheden ben je zo vaak mee bezig gedurende de week als je daar behoefte aan hebt. Je kunt ervoor kiezen om het programma in 3 maanden te doorlopen, of om er langer over te doen.

Krijg ik de volgende vaardigheid en hoe lang heb ik hier toegang tot?
Om de week krijg je op vrijdagochtend de volgende les in je inbox. Je ontvangt een link waar je toegang krijgt tot de materialen. De materialen blijven online staan en daar blijf je toegang tot houden. Tot 3 maanden na het afronden van de training heb je toegang. Je kunt het werkboek en de geleidemeditaties downloaden.

Is het voor beginners of gevorderden?
Het maakt niet uit of je bekend bent met deze materie. Zowel voor mensen die al veel ervaring hebben, als voor mensen die nieuw zijn hiermee is de cursus interessant en haal je eruit wat voor jou nuttig is. Als je je aangetrokken voelt, dan is het voor jou de tijd om nu in te stappen!

Ben je beginner dan zal deze training voor altijd je leven veranderen, 
ben je gevorderd dan zal deze training je nieuwe en meer verdieping geven.

Is dit een training waarin ik inzichten krijg?
Ja, je krijgt inzichten, maar…….. vooral ga je vaardigheden leren, simpele, krachtige, makkelijk toepasbare vaardigheden. Als je alle 7 leert toepassen en integreren in je leven hoef je nooit meer weg te gaan bij jezelf.

Jouw belangrijkste investering is jouw TIJD. 

Tijd voor jezelf om bezig te zijn met jezelf. Met als doel om meer energie en meer ruimte te gaan creëren voor jezelf. Als je op dit punt in je leven staat en je voelt dat je er echt helemaal mee klaar bent om steeds weer opnieuw in dezelfde valkuilen en verstrikkingen te geraken. Dan is het voor jou NU de juiste tijd om in te stappen. 

Omdat je weet dat je investering in tijd je nu zal helpen om straks veel meer ruimte voor jezelf te kunnen creëren. Op alle vlakken die je je maar wenst!

Dus voelt het voor jou nu dat je tijd wilt vrijmaken, 
tijd voor jezelf, schrijf je dan nu in.
Ik ga heel graag met je aan de slag!

Roos Plagge

Mail mij gerust info@traininginbewust-zijn.nl

Bolier Joyce

Joyce Bolier zegt:

Mooie oefeningen die je laten thuiskomen bij jezelf!

Pia zegt:
Nu ik met de training bezig ben voel ik dat er iets in mij gebeurt dat ik niet echt kan uitleggen maar wat wel heel erg fijn voelt. Ik ben me bewust geworden dat ik altijd maar aan de ander denk en er rekening mee houdt. Het is heel fijn om met de oefeningen bezig te zijn. Ik voel me op de een of andere manier, rustiger, prettiger en de dagen dat ik de oefeningen doe slaap ik heerlijk! Nu ik deze training volg kan ik meer rekening houden met mezelf. Het is wel veel om te doen, zeker nu we in week 4 zitten en er steeds meer oefeningen bijkomen. Ik word me er steeds bewuster van hoe fijn is om bij mezelf te zijn. Het voelt goed , voel rust in mijn lijf, ben steeds meer ontspannen en kan meer hebben. Ik vind het echt een GEWELDIGE training en zou deze zeker bij anderen aanbevelen. Het zijn hele verhelderende oefeningen om te doen, en de meditaties vind ik heerlijk! Zodra de meditatie start, zonder dat je nog maar iets gezegd hebt, voel ik al iets door mijn lijf stromen. Heel bijzonder.

De prijs is niet duur voor wat je allemaal krijgt. Als je naar een meditatie training gaat is het denk ik duurder en heb je geen naslag. Wat ik heel waardevol vind is dat ik nu iets heb waar ik altijd op terug kan vallen. De oefeningen zijn zo ontzettend fijn om te doen, Ik vind het echt een GEWELDIGE training. Ik zou wel de hele dag willen oefenen. Ik zou echt iedereen aanraden deze zelftraining te doen!

Mieke Kars zegt:
De cursus is veel meer dan ik had gedacht, elke keer denk ik wat zal ze nu nog toevoegen maar dan komt er weer een mooi thema! Ik heb de oefening gedaan met in stappen loslaten en dankbaar zijn en vond het een erg mooie oefening. Het was fijn om het buiten te doen, zodat ik daarna nog even kon wandelen om alles te laten inzakken. Ik zou mensen de training zeker aanraden om te doen, omdat je ontzettend veel aangeboden krijft om bij jezelf te komen en je hierdoor echt een stap kan maken. Ik vind het het geld meer dan waard. Ik kan nu beter bij mezelf blijven, doordat ik nu veel beter van binnen uit naar buiten kan kijken. Ook helpt de trigger mij om bij lastigere situaties terug bij mezelf te komen.

Anoniem zegt: 
De oefening die ik gisteravond deed kwam wel echt binnen. Ik was echt geraakt en vond het heel bijzonder om echt te kunnen voelen wat de kern van mezelf is. Heel apart dat het werkt om deze oefening te doen, daar kan ik met mijn verstand niet bij hoor (en dat is wellicht ook precies de bedoeling haha)! Volgens mij is het een goed teken dat ik af en toe ben weg gedommeld tijdens de meditaties, want dat betekent voor mij dat ik er wat losser in zit en daardoor meer op gevoelsniveau ben beland. Door de oefeningen blijf ik minder lang hangen in emoties en daardoor lijkt het allemaal soms zo luchtig dat ik zelf soms amper begrijp waarom ik dit niet veel eerder zo heb gedaan. Het lijkt allemaal wat "nonchalant" maar toch is dat het niet, het is juist veel bewuster allemaal.

Herma zegt: 
Ik vindt de muziek achter de meditatie erg mooi, en merk dat ik al loom wordt als de muziek start. Ook je uitleg  is duidelijk, mooi dat je het in het bos opgenomen hebt. Het gevoel dat ik je niet ken, begint af te nemen. Het lijkt of je persoonlijk tegen mij spreekt, en dat je op deze manier toch wel een band krijgt.Ik ben nog steeds heeeeel blij met deze cursus. Hoor van mijn man dat hij vindt dat de cursus mij goed doet. Ik ben rustiger en relaxter. Merk zelf dat ik weer meer in mijn kracht kom en meer zelfvertrouwen krijg. Dus heel erg bedankt voor deze mooie cursus. Ik heb zelf mindfulness gedaan en merk dat deze oefeningen en meditaties me veel meer ontspanning geven, ik hoef me er ook helemaal niet toe zetten!Al met al vind ik het een hele mooie curcus waar ik met plezier mee aan het oefenen ben. Bedankt daarvoor!

Ellen zegt: 
Fijn om weer met de 2e vaardigheid verder te gaan...
Heerlijk je meditaties... je video.... Super! Fijn om een houvast, een sturing te krijgen. Door bij mezelf te blijven voel ik me zekerder en sterker. Meditaties gaan heel goed merk ik, gedachten lossen snel op. Fijn om ermee bezig te zijn wanneer het mij uitkomt. Vond de training erg prettig te doen, je reikt ontzettend veel vaardigheden aan. Je uitleg is heel erg duidelijk in het boekje, je video's zijn heel erg prettig om te zien en horen en je geeft erin duidelijke uitleg hoe de vaardigheden toe te passen!! Kan het anderen zeker aan raden!!