Traing in Bewustzijn

Voor een Makkelijk, licht en vreugdevol leven

Thema bijeenkomsten

Thema-middagen of avonden in Brielle voor een Makkelijker en Lichter leven!​

Woensdagavond 14 juni van 1900 tot 2130 uur met het thema: "Wees jezelf en volg je hart".

Verlang jij ernaar om te groeien, een stap te maken, jezelf steeds beter te leren begrijpen?​

Zou je graag meer inzicht in inspiratie willen ontvangen over je eigen leven?​

Vind je het fijn om het contact met jezelf te versterken,​

Meer vanuit jezelf te leven, meer vaardigheden te krijgen om bij jezelf te blijven?​

Heb je er behoefte aan om een avond echt alleen met jezelf bezig te zijn en stil te staan bij wat er in jezelf speelt?​

Verlang je naar rust, ontspanning en energie? 

Dan is een thema-middag of avond geschikt voor jou!

Een thema-middag of avond is een kortdurende workshop geschikt voor mensen die behoefte hebben om te groeien. Om zich op persoonlijk en spiritueel niveau te ontwikkelen en Bewust te leven. 

Deze bijeenkomsten geven een enorme boost in energie en inzichten waar je weer een tijdje mee vooruit kunt. 

Dit doe je voor jezelf, je keert naar binnen en gaat met jezelf aan de slag. Je krijgt oefeningen en werkbladen, ook doen we gezamenlijk geleidemeditaties. Het gezamenlijk mediteren geeft een fijne energie waardoor alles waar je positief mee bezig bent versterkt. 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en deze vaardigheden en meditaties met je te delen!

 

Thema-avond 'Hervind jezelf en volg je hart', woensdag avond 14 juni van 1900 tot 2130 uur

Deze thema-avond is gericht op jezelf durven zijn, die stappen te nemen die bij jou passen en voor jezelf te gaan staan.

Durf jij die stap te nemen? Die JA van binnen te voelen, die wellicht NEE naar de buitenwereld of de ander is? Durf jij je eigen pad te bewandelen en los te laten wat daar niet (meer) bij hoort? Je bent welkom om erbij te zijn als het je aanspreekt. Ervaring is niet vereist, bereidheid om stil te staan bij jezelf en je te openen voor wat er speelt in je hart wel!

Inloop vanaf 1845 uur. Locatie Tintestein, Strijpsedijk 48, Tinte. Ingang via de zijkant aan de rechterzijde van het gebouw waar vroeger de buurtwinkel in zat.

Bijdrage: 45 euro

Voor aanmelden of vragen mail naar info@praktijkbewust-zijn.nl 

Verlang jij naar rust in deze roerige tijd? Een avond om stil te staan bij jezelf. Je eigen gevoelens, je eigen gedachten, wat er speelt in je leven/jezelf en heb je behoefte om tot jezelf te komen? De wijsheid en inspiratie in jezelf dieper aan te boren zodat je weer even verder kan....dan is een thema-avond iets voor jou.

Je krijgt inzicht en inspiratie en een boost aan energie waar je weer even mee vooruit kan.

Voor wie:

-        Mensen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling en groei.

Wat je na afloop mee naar huis neemt:

-        Meer inzicht welke wensen en verlangen vanuit je ware essentie komen en welke vanuit je angsten of oude patronen komen.

-        Duidelijker het verschil voelen tussen hoofd en hart en daarin durven kiezen voor je hart.

-        Een boost aan energie.

-        Geruststelling, troost en steun op je pad.

-        Je krijgt de ingesproken geleidemeditaties van deze avond na afloop nagestuurd zodat je thuis er mee verder kan.

-        Op een fijne manier samenzijn met gelijkgestemden zonder dat je iets hoeft en waar je jezelf kan zijn.

Voor wie is het niet:

-        Als je psychiatrische klachten hebt.

-        Als je geen enkele ervaring hebt met de confrontatie aan gaan met je gevoelens en je denken. Twijfel je, neem dan even contact met me op.

Hoe het werkt: 

We zitten met elkaar in een kring, je zit op een stoel, maar als je het fijn vindt, mag je ook liggen tijdens de geleidemeditaties. Je hoeft niets te doen, je mag actief meedoen en dingen delen/vragen, maar je kan ook in stilte aanwezig zijn en in jezelf op onderzoek gaan. Voel je daarin helemaal vrij. Neem een dekentje mee, je kan afkoelen als je langer stilzit. Ik zorg voor thee/water en wat lekkers. Neem een schriftje en een pen mee voor aantekeningen. Je doet de oefeningen in jezelf, met jezelf. Er komen af en toe reflectie momenten waar je stilstaat bij jezelf in stilte of bij een muziekstuk. Je kan in tweetallen delen, dat is vooral om jezelf erover te horen praten en het zo nog helderder te krijgen voor jezelf. Je mag ook vragen stellen aan mij tijdens de avond. Voor de mensen die het fijn vinden, kan ik hun vraag/inbreng als voorbeeld nemen om te bespreken zodat we er met elkaar van kunnen leren. Je bent vrij ervoor te kiezen niets te delen en alles in stilte met jezelf aan te gaan. Een bijeenkomst is van een avond of een middag, meestal zijn er 1 of 2 korte pauzes waarin we zoveel mogelijk naar binnen gekeerd blijven om in de flow van het thema te blijven. Een kwartier van tevoren is de zaal open en kan je binnenkomen en alvast een plekje voor jezelf uitzoeken en even landen in de zaal, het is fijn als dat op een rustige manier gebeurt zodat je alvast de dag kan loslaten en je kan voorbereiden op het thema. De meditaties die ik die avond inspreek krijg je na afloop nagestuurd.