Traing in Bewustzijn

Voor een Makkelijk, licht en vreugdevol leven

Thema bijeenkomsten

Thema-middagen of avonden in Brielle voor een Makkelijker en Lichter leven!​

Woensdagavond 28 december van 1900 tot 2130 uur met het thema: "Nieuw jaar, nieuw begin".

Verlang jij ernaar om te groeien, een stap te maken, jezelf steeds beter te leren begrijpen?​

Zou je graag meer inzicht in inspiratie willen ontvangen over je eigen leven?​

Vind je het fijn om het contact met jezelf te versterken,​

Meer vanuit jezelf te leven, meer vaardigheden te krijgen om bij jezelf te blijven?​

Heb je er behoefte aan om een avond echt alleen met jezelf bezig te zijn en stil te staan bij wat er in jezelf speelt?​

Verlang je naar rust, ontspanning en energie? 

Dan is een thema-middag of avond geschikt voor jou!

Een thema-middag of avond is een kortdurende workshop geschikt voor mensen die behoefte hebben om te groeien. Om zich op persoonlijk en spiritueel niveau te ontwikkelen en Bewust te leven. 

Deze bijeenkomsten geven een enorme boost in energie en inzichten waar je weer een tijdje mee vooruit kunt. 

Dit doe je voor jezelf, je keert naar binnen en gaat met jezelf aan de slag. Je krijgt oefeningen en werkbladen, ook doen we gezamenlijk geleidemeditaties. Het gezamenlijk mediteren geeft een fijne energie waardoor alles waar je positief mee bezig bent versterkt. 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en deze vaardigheden en meditaties met je te delen!

 

 

Thema-avond 'Nieuw jaar, nieuw begin' woensdag 28 december 2022

Was 2022 ook voor jou een bewogen jaar? Het was een jaar voor velen waar veel aan het Licht is gekomen. Er dingen naar boven zijn gekomen, in beweging gekomen en misschien voel je dat er nog dingen op hun plaats mogen vallen. Een jaar met uitdagingen op vele vlakken, misschien wel mooie uitdagingen, maar ook lastige.

Heb je behoefte aan een moment van reflectie voor jezelf? Vind je het fijn om hier bij stil te staan  en met een frisse start het nieuwe jaar in te gaan? Dan ben je welkom deze avond.

Het zal je meer inzicht geven welke keuzes je mag maken, welke oude patronen je mag loslaten en wat er werkelijk geleefd wil worden in jou. Je komt meer in contact met je ware essentie. En vooral geven deze avonden een boost aan energie.

Je word stap voor stap meegenomen om stil te staan bij afgelopen jaar en vooral waar je naar toe wilt groeien, wat je wensen en verlangens zijn voor 2023.

Aan de hand van oefeningen en geleidemeditaties zal je in jezelf meer inzicht krijgen en hier helder jouw pad in vinden.

Woensdag avond 28 november van 1900 tot 2130, inloop vanaf 1845 uur. Locatie Tintestein, Strijpsedijk 48, Tinte. Ingang via de zijkant aan de rechterzijde van het gebouw waar vroeger de buurtwinkel in zat.

Bijdrage: 65 euro, tijdelijk tegen een gereduceerd tarief van 45 euro gezien de hoge kosten voor iedereen in deze tijd.

Voor aanmelden of vragen mail naar info@praktijkbewust-zijn.nl 

Verlang jij naar rust in deze roerige tijd? Een avond om stil te staan bij jezelf. Je eigen gevoelens, je eigen gedachten, wat er speelt in je leven/jezelf en heb je behoefte om tot jezelf te komen? De wijsheid en inspiratie in jezelf dieper aan te boren zodat je weer even verder kan....dan is een thema-avond iets voor jou.

Je krijgt inzicht en inspiratie en een boost aan energie waar je weer even mee vooruit kan.

Voor wie:

-        Mensen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling en groei.

Wat je na afloop mee naar huis neemt:

-        Meer inzicht welke wensen en verlangen vanuit je ware essentie komen en welke vanuit je angsten of oude patronen komen.

-        Duidelijker het verschil voelen tussen hoofd en hart en daarin durven kiezen voor je hart.

-        Een boost aan energie.

-        Geruststelling, troost en steun op je pad.

-        Je krijgt de ingesproken geleidemeditaties van deze avond na afloop nagestuurd zodat je thuis er mee verder kan.

-        Op een fijne manier samenzijn met gelijkgestemden zonder dat je iets hoeft en waar je jezelf kan zijn.

Voor wie is het niet:

-        Als je psychiatrische klachten hebt.

-        Als je geen enkele ervaring hebt met de confrontatie aan gaan met je gevoelens en je denken. Twijfel je, neem dan even contact met me op.

Hoe het werkt: 

We zitten met elkaar in een kring, je zit op een stoel, maar als je het fijn vindt, mag je ook liggen tijdens de geleidemeditaties. Je hoeft niets te doen, je mag actief meedoen en dingen delen/vragen, maar je kan ook in stilte aanwezig zijn en in jezelf op onderzoek gaan. Voel je daarin helemaal vrij. Neem een dekentje mee, je kan afkoelen als je langer stilzit. Ik zorg voor thee/water en wat lekkers. Neem een schriftje en een pen mee voor aantekeningen. Je doet de oefeningen in jezelf, met jezelf. Er komen af en toe reflectie momenten waar je stilstaat bij jezelf in stilte of bij een muziekstuk. Je kan in tweetallen delen, dat is vooral om jezelf erover te horen praten en het zo nog helderder te krijgen voor jezelf. Je mag ook vragen stellen aan mij tijdens de avond. Voor de mensen die het fijn vinden, kan ik hun vraag/inbreng als voorbeeld nemen om te bespreken zodat we er met elkaar van kunnen leren. Je bent vrij ervoor te kiezen niets te delen en alles in stilte met jezelf aan te gaan. Een bijeenkomst is van een avond of een middag, meestal zijn er 1 of 2 korte pauzes waarin we zoveel mogelijk naar binnen gekeerd blijven om in de flow van het thema te blijven. Een kwartier van tevoren is de zaal open en kan je binnenkomen en alvast een plekje voor jezelf uitzoeken en even landen in de zaal, het is fijn als dat op een rustige manier gebeurt zodat je alvast de dag kan loslaten en je kan voorbereiden op het thema. De meditaties die ik die avond inspreek krijg je na afloop nagestuurd.