Traing in Bewustzijn

Voor een Makkelijk, licht en vreugdevol leven

Peace, Living your Life Purpose

Peace, Living your Life Purpose is een vervolg cursus van de cursus Self Exciting

Je pad helder krijgen, van vroeger tot nu en naar de toekomst toe. 
Zuiver vanuit jezelf, jouw eigen unieke pad.

Een cursus die je vooral helpt om alle vaardigheden die je hebt geleerd in de Light Body (en de Self Exciting) vanzelfsprekend in je dagelijkse zijn gemakkelijk en vloeiend te (be)leven.​

Data 19/3, 21/5, 9/9 en 15/10 van 1930 tot 2200 uur.

In deze cursus wordt je meegenomen om meer te leren over jouw levensdoel hier op aarde. Je gaat ernaar kijken vanuit je hoger zelf en vanuit je ziel. Je maakt reizen naar je jeugd waarin je (weer) helder wordt waar je als kind eigenlijk al van droomde. Je maakt op een dieper niveau contact met je zielegroep waardoor je innerlijke kracht vergroot en je de moed, motivatie en steun voelt om je levensdoel intens(er) te kunnen gaan invullen. Je wordt begeleid door hoog geëvolueerde lichtwezens die zorgen voor meer helderheid en inzicht in jouw hogere levensdoel in verschillende gebieden in je leven. Je gaat leren om (beter) af te stemmen op de stappen die passen bij jou. Je persoonlijkheid wordt steeds uitgenodigd om te groeien zodat de taken die voor je klaar liggen aangepakt kunnen gaan worden. Delen van je persoonlijkheid die je nog in de weg zitten worden verder uitgenodigd om te transformeren.

Je krijgt wonderlijke reizen aangeboden waarin je steeds jouw lichtste en hoogste pad kunt vinden en zo je levensdoel vorm gaat geven. Je gaat loslaten wat daar niet meer bij hoort. De cursus bestaat uit 17 meditaties welke gegeven worden in 4 bijeenkomsten van elk 2 ½ uur. Alle meditaties van de cursus worden live opgenomen en afgestemd op de cursisten. Later krijg je de meditaties als MP3 bestand nagestuurd. Je bijdrage voor de gehele cursus is 250 euro (incl. 21% btw).

Bijeenkomst 1: Na het afstemmen ga je je intentie verduidelijken. Je gaat je dromen, idealen en wensen door de tijd verkennen. Je krijgt een introductie in de Peace Purpose staat van zijn. En je verkent je levensdoel vanuit je hoger zelf.

Bijeenkomst 2: Je gaat je levensdoel verkennen vanuit je ziel. De Peace Purpose staat van zijn laat je uitvloeien in je leven en je gaat verkennen hoe je dag er dan uit zou zien. Je gaat de rode draad vinden in al je levens en je levensdoel.

Bijeenkomst 3: Vanuit het bewust zijn van je levensdoel ga je je verbinden met je zielegroep, waardoor je levensdoel nog meer draagkracht krijgt vanuit het licht. Je verkent welke concrete stappen je nu kunt zetten na alle inzichten die je hebt gekregen. Je verkent je levensdoel vanuit het perspectief van De Bron.

Bijeenkomst 4: Je maakt een reis naar Shamballa. Shamballa is het besef van verbondenheid met de gehele schepping en vrijheid van alles wat daarvan in de weg staat. De Vrijheid om te weten wie je werkelijk bent en ook om echt in je Kracht en Meesterschap te stappen! Je verkent je doel vanuit het perspectief van het Universum. En je krijgt een initiatie vanuit het Universum.

Anne Rijkenbarg

Anne Rijkenbarg zegt:
Bijzonder het pad dat we volgen, ik bedacht me vanmorgen dat ik eigenlijk pas sinds kort simpelweg kan genieten. Helemaal in het moment zijn en daar zo ontzettend gelukkig van worden! Heel bijzonder en iets om dankbaar voor te zijn, dit is door de Light Body ea cursussen hierin wel in een stroom versnelling gekomen.

Wilma Warmolz zegt: 
Wat zijn deze meditaties toch bijzonder en erg mooi. Ook thuis geven ze me mooie momenten. Na zaterdagochtend is er van binnen iets veranderd in mij. Wat is alles om mij heen helder. Sommige mensen zie ik ineens anders. Zo blij mee. Zo bijzonder. Zoveel ruimte en licht om mij heen. Fijn als meer mensen dit zouden gaan ervaren. Ben zo blij met wat de meditaties met mij gedaan hebben als mens. Zoveel meer rust in mijzelf. Zoveel licht. Zo bijzonder. Wat een geschenk!