Traing in Bewustzijn

Voor een Makkelijk, licht en vreugdevol leven

Cursus omgaan gevoelens en gedachten

Dit is een gloednieuwe training samengesteld door mijzelf vanuit mijn jarenlange, ruim 25 jarige, ervaring als therapeut. Vanuit mijn ervaring weet ik dat dit de belangrijkste tools zijn die je zullen helpen om (beter) bij jezelf te kunnen blijven en je gevoelens, emoties en gedachtestroom te leren handelen.

Je krijgt erg veel aangereikt waar je thuis mee aan de slag kan gaan. Je leert minimaal 12 oefeningen en vaardigheden in 4 avonden. Er liggen veel mogelijkheden in jezelf klaar om aangeraakt te worden en die aandacht willen van jouzelf.

Voel jij dat het nu echt tijd is om erbij stil te gaan staan? Neem contact met me op, dan bekijken we samen of deze training geschikt is voor jou.

Deze training is ook voor therapeuten. De technieken die je leert zullen veel effect geven en verdieping in je behandelingen.

 

Luister hier naar mijn toelichting op deze training:

 

 

Bijdrage 245 euro voor 4 avonden, of online 95 euro.

Deze cursus is tijdelijk alleen online te bestellen. Wat je krijgt is alle ingesproken meditaties van de 4 avonden en alle uitleg die ik tijdens de avonden heb ingesproken.

Oefeningen thema's, uitleg en meditaties met de volgende onderwerpen: Met jezelf zijn, je hart helen en openen en laten spreken, omgaan met emoties en gevoelens, eigenliefde, omgaan met gedachten, communicatie met jezelf en met anderen, wie ben ik en nog veel meer.

Als je deze materialen wilt ontvangen, stuur me een mailtje en ik stuur je de link waar je alles kan downloaden en beluisteren.

Inhoud

Zou je beter met je gevoelens en emoties willen leren omgaan? Voel je je weleens overweldigd door je gevoelens of bemerk je blokkades? Of kan je al aardig met je gevoelens omgaan, maar kan je toch nog verdwalen in je hoog gevoeligheid en zoek je meer houvast? Vind je het soms lastig als je verzandt in piekeren en wil je graag leren het denken meer los te laten?

Of ben je professional en wil je graag tools om in te zetten bij je eigen cliënten en weet dat je het daarvoor nodig is er zelf ook eerst er doorheen te gaan en de vaardigheden zelf eigen te maken?

Dan is deze training iets voor jou, in deze training neem ik je stap voor stap mee in zelfonderzoek om om te leren gaan met je gevoelens en blijven hangen in gedachten. Je leert minimaal 12 oefeningen en vaardigheden om ontspannen in het nu te kunnen zijn.

Voor wie

 • Mensen die meer vaardigheden willen leren om om te gaan met hun gevoelens en hoog gevoeligheid.
 • Mensen die willen leren mediteren en meditatie zien als zelfonderzoek, om jezelf beter te leren begrijpen.
 • Mensen die zichzelf zijn kwijtgeraakt en weten dat de confrontatie aangaan met jezelf belangrijk is.
 • Professionals die oefeningen willen leren om te gebruiken in hun eigen werk.

Wat leer je in deze training

 • Meer inzicht in je emoties en vaardigheden om ze beter te handelen en zelfs op te laten lossen. Dat geeft je rust en ontspanning, je hervindt de stilte in jezelf.
 • Tools om uit het denken/piekeren te stappen. Je zal niet steeds in dezelfde gedachten komen, maar verdiept en dat geeft nieuwe inzichten.
 • Hoe je uit sluiers meer in helderheid kan komen. Je gedachten worden helderder en concreter.
 • Hoe je meer in het NU kan zijn zonder steeds bezig zijn met hoe het was of hoe het moet worden. Daardoor krijg je meer overzicht over jezelf en je leven.
 • Simpele oefeningen om jezelf in je kracht te zetten. De kracht die in je is, krijgt meer ruimte, dat geeft dapperheid en kracht op keuzes te maken.
 • Beter bij jezelf kunnen blijven als er iets gebeurt, minder in triggers verzanden. Je zal je minder geraakt voelen door wat er om je heen gebeurt.
 • Omgaan met je gevoeligheid. Door de oefeningen leer je prikkels te verwerken waardoor je meer rust en overzicht krijgt.
 • Verdieping in plaats van in kringetjes blijven ronddraaien. Je komt bij de diepere antwoorden die in jezelf die je verder helpen op je pad.

Voor wie is deze training niet

 •  Als je psychiatrische klachten hebt.
 •  Als je geen enkele ervaring hebt met de confrontatie aan gaan met je gevoelens en je denken. Twijfel je, neem dan even contact met me op.

Wat je krijgt

 • Minimaal 12 oefeningen en vaardigheden om om te gaan met emoties, gevoelens en gedachten.
 • Een werkboekje met heldere uitleg waar alle oefeningen in staan zodat je thuis verder kan oefenen.
 • De geleidemeditaties die ik intuïtief inspreek tijdens de avonden krijg je nagestuurd zodat je er thuis mee verder kan oefenen. Dat zullen er ongeveer 10 tot 12 zijn verspreid over 4 avonden.

Na de training

 • Meer helderheid, meer inzicht, of in ieder geval de vaardigheid om helderheid te krijgen als je vertroebelt raakt.
 • Meer stroming in je lichaam, of in ieder geval meer zicht op waar je blokkades zitten en wat je ermee kan doen.
 • Neem je (nog) meer verantwoordelijkheid over hoe jij jezelf voelt.
 • Sta je (meer) in contact met je intuïtie en heb je meer overzicht.
 • Zal je nog meer bewust worden wat je eigenlijk nodig hebt en wat goed is voor jou.
 • Heb je meer kennis over jezelf en wie je bent.
 • Kan je makkelijker bij jezelf blijven.

Neem contact met me op voor meer informatie info@praktijkbewust-zijn.nl

 

 

 

 

Wat een prachtige training heb je neergezet. Al vele jaren doe ik aan innerlijk werk bij jou en dat heeft me al veel gebracht. Deze cursus was wel echt de kers op de taart, met elkaar oefenen wat ik al die jaren al van jou geleerd heb. Met gelijkgestemden samenzijn,  herkenning erkenning, het werkt helend en ik merk dat ik na een avond als dit energie heb... 
Ik heb ook weer plezier terug gevonden. Dat was ik helemaal kwijt het afgelopen jaar na het overlijden van mijn zusje. Dat uitte ik alleen niet naar anderen omdat ik me schaamde voor die gedachte en gevoelens. Alleen door eerlijk te zijn, vooral naar mezelf en te voelen, doorvoelen en de vaardigheden te gebruiken ervaar ik weer plezier. Niet alleen in meditaties maar ook in het dagelijks leven.
Mijn hartsverlangen is steeds duidelijker. Ik wil yoga geven, waarbij ik geen acrobatische houdingen beoefen. Het lichaam als anker gebruiken en dit verder uitbouwen met meditaties en oefeningen, vanuit alles wat ik geleerd heb en waarbij ik mijn ervaringen deel. Jij bent zo'n inspiratie voor mij. Je energie zal in mijn lessen voortvloeien... maar ik doe het met mijn ervaring en vanuit de yogahoek. Ook wil ik de womb healing vanaf september weer gaan geven, dat voelde ook heel fijn. 
 
Dank Roos, je hebt een bijzondere plaats in mijn hart _/|\_

Joyce Bolier

 

 

Dankbaar voor de intens mooie en bijzondere avonden die mij veel inzichten, bewustwording en heling hebben gebracht.
Zoveel erkenning en herkenning in de groep, een ontzettend liefdevolle bedding.
De waardevolle oefeningen zijn erg toegankelijk en daardoor heel goed en gemakkelijk toe te passen in mijn dagelijks leven.
Hierdoor kan ik in allerlei situaties privé en werk zoveel beter bij mijzelf blijven, zonder te verdrinken in emoties of gevoelens van anderen. 
Mijn lichaam, mijn anker is er altijd. Prachtige meditaties om keer op keer te beluisteren.
Een hele mooie, waardevolle en bijzondere ervaring.
Dankjewel lieve Roos